Referenties

Wat vertellen klanten over SalesAtelier

"Ik heb regelmatig opleidingen gevolgd en Geert steekt er met kop en schouders boven. Ik waardeer vooral de rust die hij uitstraalt en zijn down to earth aanpak. Bovendien is Geert steeds bereikbaar als je even wil sparren. Bedankt daarvoor, Geert !"

- Ann Verhoene, member services Voka West-Vlaanderen

"I have got the opportunity to listen to Geert during several of his classes. I have got to know him as a driven and motivational speaker, very focussed. If you have the opportunity, don't hesitate to follow one of his classes."

- Karin Morren, HR Business Partner at Nelson Labs Europe

"Doing business together with Geert is like going on a holiday trip...it is inspiring, interesting, new and always fun!"

- Mieck Vos, Kabinetschef bestuurszaken bij Kabinet Vice-Minister president Vlaamse overheid

"Van zodra Geert aan zijn uiteenzetting begint, ben je geboeid. Alle situaties zijn herkenbaar en reëel. Geen theoretische verkoopspraatjes, maar pure realiteit in de praktijk. De uiteenzettingen zijn steeds interactief. Geert staat ook open voor andere standpunten en probeert zijn eigen standpunten niet op te dringen. Hij deelt zijn kennis en ervaringen en is geïnteresseerd in zijn publiek (wie zit er achter de luisteraar). Het is echt de moeite waard!

- Frederik Torresan, owner bij Pura Vida Knokke

"Les krijgen van Geert is een voorrecht. Woorden schieten tekort om zijn talent en jarenlange ervaring als top sales en docent te beschrijven. Je moet er gewoon naartoe om het te ervaren! Als zijn collega bij Thomas International Belux kan ik hiervan getuigen. Impact verzekerd!"

- Nadia Cauberghs, sales consultant at Thomas International belux

Wenst u meer informatie over het aanbod van Salesatelier?

Contacteer ons